3D kidukset, jotta ihmiset voivat hengittää jatkuvasti veden alla




3D-tulostus on avannut uuden maiseman suunnittelijoille ja tutkijoille, jotka ovat hyötyneet tämän teknologian monipuolisuudesta kehittäessään uusia laitteita.
On olemassa useita käyttötarkoituksia 3D-tulostimille, joiden arvo lääketieteen alalla on korvaamaton. Esimerkkinä voidaan ottaa äskettäin keinotekoinen sydän, jonka tarkoituksena on korvata todellinen sydän sydän, jos sydänsairaus.

Kiitos japanilainen biomimetic suunnittelija ja tutkija Jun Kamei, olemme siirtymässä uuteen vedenalaiseen aikakauteen. Jälkimmäinen on luonut erittäin hyödyllisiä laitteita sukellusharrastajille. Tarkemmin sanottuna nämä ovat keinotekoisia 3D kidukset, joiden pitäisi auttaa meitä pitämään hengitys veden alla.




Koska elämän vauhti maan päällä voi olla melko uuvuttavaa pitkällä aikavälillä, olemme kaikki haaveillut koskaan elää veden alla kuin kala; meluton, stressitön “ulottuvuus.”

On arvioitu, että vuoteen 2100 mennessä maapallon lämpötilan nousu ylittää 3 astetta, mikä puolestaan johtaa merenpinnan nousuun. Tämä voisi syöksyä rannikkoalueiden megakallisuuksia ja vaikuttaa miljooniin näillä alueilla asuviin ihmisiin.